Politie Amsterdam-Amstelland

Doorrijder bedreigt getuige met mes
6-10-2004. Dinsdagochtend rond tien uur reed op de parkeerplaats van de Albert Heijn op het Groot Gelderlandplein een fiets tegen een auto Hierbij ontstond schade. De fietser fietste weg zonder zijn naam op te geven. Bekenden van het slachtoffer gingen de dader achterna. Zij pakten de fiets van de man vast waarna hij moest afstappen. Hij reageerde zeer agressief en probeerde de man met een mes te steken. Die liet de fiets los waarna de messentrekker wegfietste in de richting van de Van Leijenberghlaan.
Het signalement van de dader luidt als volgt:

Noord-Afrikaans uiterlijk

tussen de 18 en 20 jaar

kort, zwart, opgeschoren haar

donkerblauwe sweater met wit opschrift "Champion"

blauwe spijkerbroek

De politie van de Van Leijenberghlaan verzoekt getuigen zich te melden via: 0900-8844.
Drugsvangst
6-10-2004. Woensdag 29 september werd in Amsterdam-Noord bij een controle een grote partij heroïne aangetroffen. Twee mannen (33 en 36 jaar) werden gearresteerd.
Lees meer...
Dief niet snel genoeg

6-10-2004. Dinsdagavond rond kwart voor tien zagen surveillerende agenten een man wegrennen. Een raamprostituee klampte één van de dienders aan en vertelde dat haar gsm was gestolen en wees de rennende dief na. De dienders achterhaalden de man en rekenden hem in. Hij probeerde de gsm nog weg te gooien, maar die bleef steken in zijn jas. Vrouw zet kinderwagen voor tram

6-10-2004. Dinsdagavond rond zes uur werden drie vrouwen (16, 19 en 21 jaar) gearresteerd nadat zij de rails voor tram 13 hadden geblokkeerd. Een vrouw wilde, samen met twee vriendinnen, per se mee met de vertrekkende tram. Zij zette haar kinderwagen met een baby van zes maanden er daarom pal voor. De drie vrouwen scholden de bestuurder vervolgens uit en bedreigden hem.