Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


06 oktober 2004


Hattem - verkeersongeval.


Op dinsdag (05-10) vond er rond 17.05 uur een verkeersongeval plaats op de Stadslaan.
Een 77-jarige automobilist uit Wapenveld, komende vanaf de Eliselaan, verleende geen
voorrang aan een 75-jarige fietsster uit Hattem die op de Stadslaan reed. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Zwolle.


Hattem - diefstal auto.

Op dinsdag (05-10), vermoedelijk tussen 21.00-22.00 uur, werd er een auto ontvreemd vanaf een parkeerplaats bij de sporthal aan De Hunze. Benadeelde ontdekte na het sporten dat haar tas uit de kleedruimte was ontvreemd. Mbv in de tas aanwezige autosleutels werd een grijze Ford Fiesta, kenteken 96-DV-DJ, meegenomen.
De politie adviseert altijd geen waardevolle spullen achter te laten in kleedruimtes.


Putten - onverzekerd rondrijden in auto.

De politie controleerde op dinsdag (05-10), rond 14.20 uur, een 22-jarige automobilist uit Zeewolde op de A28. Alhoewel de bestuurder anders beweerde, bleek de auto niet verzekerd te zijn. De auto werd gestald bij het politiebureau en meneer kan de auto weer ophalen als de verzekering geregeld is.


Ermelo - inbraak woning.

Tussen zaterdag en dinsdag (02/05-10) werd er ingebroken in een woning aan de Garderenseweg. De dader probeerde eerst binnen te komen door het forceren van openslaande deuren en toen dat niet lukte, vernielde hij een ruitje.
Ontvreemd werden geluidsapparatuur en schilderijen.


Harderwijk - inbraak bedrijf.

Op dinsdag (05-10) werd er rond 22.50 uur ingebroken in een bedrijf aan Oosteinde.
De dader verschafte zich de toegang door het vernielen van een ruitje. Geprobeerd werd een computer mee te nemen maar deze was te goed bevestigd. In de omgeving van het pand werd een donkerkleurige stationswagen gesignaleerd. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900 - 8844.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --