MCC lanceert Mobile Business Builder Programma

Resellerprogramma biedt trainingen, incentives en informatie

Naarden, 6 oktober 2004 - Mobile Competence Centre, onderdeel van Mobile Communication Company (MCC) lanceert op 6 oktober a.s. tijdens een kick-off evenement het Mobile Business Builder Programma 2004-2005, in samenwerking met HP, KPN, Microsoft en T-Mobile. Dit programma biedt resellers een compleet traject, inclusief trainingen, verkoopleads, marketingcampagnes, acties en incentives. Met dit programma streven MCC en zijn partners ernaar de kennis en het bewustzijn over mobiele oplossingen binnen het kanaal en in de markt te vergroten.

Het hoofddoel van het Mobile Business Builder-programma is om de promotie en de verkoop van complete mobiele business-to-business oplossingen door het resellerkanaal stimuleren. Daartoe krijgen resellers technische en commerciële trainingen, gericht op resultaat op de korte termijn, marketingondersteuning en financiële incentives. Daarnaast ontvangen de deelnemende resellers een maandelijkse nieuwsbrief met updates en ontwikkelingen, en zijn er e-learning modules om de kennis op peil te houden. Als tegenprestatie committeren de resellers zich aan vaste targets. Het programma zal een jaar gaan lopen, tot en met oktober 2005.


Tijdens de kick-off day op 6 oktober zullen genoemde partners in het programma presentaties verzorgen en een saleskit presenteren, waarmee resellers direct in actie kunnen komen. Deze saleskit zal onder andere gebaseerd zijn op de @Mobile Box, de complete mobile office oplossing van MCC. De @Mobile Box is gebaseerd op een HP server met Microsoft Windows Small Business Server 2003, in combinatie met verschillende opties voor mobiele datatoegang en beheerdiensten. In totaal zijn 50 resellers uitgenodigd om deel te nemen aan het nieuwe programma. Verder is er tijdens deze dag een informatiemarkt.

De kick-off vindt plaats van 14.00 tot 18.00 uur in het Witte Huis in Loosdrecht.

Mobile Communication Company (MCC)

Het Mobile Competence Centre, onderdeel van MCC Nederland, biedt resellers en dealers op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie complete oplossingen voor mobiele professionals, die behalve hardware en software ook aanvullende diensten, zoals trainingen, omvatten. MCC (Mobile Communication Company) te Naarden is de grootste onafhankelijke distributeur van telecommunicatiehardware, mobiele oplossingen en abonnementen in Nederland. Tot het productaanbod van MCC behoren ondermeer mobiele telefoons, Smartphones, digitale camera's, dect-apparatuur en PDA's, inclusief connectivity-, synchronisatie- en navigatieoplossingen van vooraanstaande leveranciers. MCC heeft vestigingen in Naarden en Den Bosch en heeft tevens een vestiging in België.

Contactinformatie:
Monogram Communication Strategies (MCS)
Jeanette de Wilde
023-5628208
jeanettedw@monogram.nl