Gemeente Westerveld

6-10-2004
Najaarsnota brengt Westerveld sluitende begroting

Met de najaarsnota van 2004 kan het college van Westerveld een sluitende begroting aan de raad aanbieden. Dat de begroting sluitend is, komt vooral doordat een aantal investeringsvoorstellen vertraging hebben opgelopen. De raad behandelt de najaarsnota en de begroting op 11 november.

Bezuinigingen
Door de vertraagde uitvoering van een aantal investeringen zijn de lasten lager dan verwacht. Ook een aantal geplande bezuinigingen konden nog niet worden gerealiseerd. Samen met de belastingvoorstellen die in de programmabegroting staan, zorgt dit voor een sluitende begroting voor de gemeente voor 2005. Ook het perspectief op wat langere termijn, tot 2008, geeft een positief financieel beeld, tenminste als de te verwachten bezuinigingsdoelen daadwerkelijk worden gerealiseerd. Westerveld sluit 2004 in ieder geval met een positief saldo af.

U kunt de begroting ook bekijken door door te klikken onderaan deze pagina. Als u de bijlagen bij de begroting ook wilt bekijken, kunt u bellen of mailen naar Ruud Smit, tel.nr.: (0521) 349463 of r.smit@gemeentewesterveld.nl. U krijgt de bijlagen dan toegestuurd.


---

documenten
Najaarsnota 2004