DOWN UNDER ADVERTISING

Vita Mind brengt Sam-e op de Nederlandse markt

Persbericht
6 oktober 2004

Vita Mind, Slimme Multivitamine, brengt SAM-e Pure(r) op de Nederlandse markt.

Vita Mind is het nieuwste multivitaminepreparaat in Nederland en bevat als enige het uit de VS afkomstige sensationele ingrediënt SAM-e Pure(r).

Producent Distributie Care is de enige aanbieder die de rechten heeft van het middel SAM-e Pure(r), dat in de VS al geruime tijd over de toonbank vliegt. Andere aanbieders zeggen inmiddels ook het preparaat te hebben, maar dat blijkt een synthetisch en daarom weinig actief preparaat te zijn.

De toevoeging 'Slimme Multivitamine' vertelt precies wat Vita Mind met de gebruiker doet. Doordat Vita Mind ook SAM-e Pure(r) bevat, kun je je beter concentreren.

Daarbij bevat Vita Mind minstens 150% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines. Nuttig en noodzakelijk voor de gebruiker, want er zijn in de praktijk weinig mensen die braaf elke dag hun vitamines slikken.

Vita Mind, Slimme Multivitamine is vanaf eind oktober verkrijgbaar bij meer dan 1000 apotheken, drogisterijen en reformhuizen door heel Nederland.

Voor meer informatie over SAM-e Pure(r): www.SAM-e.com

Einde bericht

Voor meer informatie neemt u contact op met Jonna Hagendoorn van Down Under Press Agency. Tel 020 53 53 451 of Jonna@downunder.nl


06 okt 04 16:55