Gemeente Ambt Montfort


Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders zijn van plan een milieuvergunning te verlenen aan:


- Maatschap Janssen, Linnerweg 47, 6065 EM te Montfort voor het in werking hebben van een tuinbouw- en akkerbouwbedrijf (volle grond) met een schapenhouderij
De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 8 oktober 2004 gedurende vier weken (tot 5 november 2004) voor u ter inzage op de afdeling Grondgebiedszaken van ons gemeentehuis.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om, op verzoek van de vergunninghouder, de milieuvergunning in te trekken van:

- Mevr. H.G.W.M. Janssen-Hoeben, Wiedestraat 7, 6077 NV St. Odiliënberg. Het betreft de op 25 februari 1992 verleende hinderwetvergunning voor een wapenhouderij.
De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 8 oktober 2004 gedurende twee weken (tot 22 oktober 2004) voor u ter inzage op de afdeling Grondgebiedszaken van ons gemeentehuis.

Inzien van deze ontwerpbeschikkingen kan op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Als u een toelichting wenst, verzoeken wij u een afspraak te maken met een van onze milieumedewerkers.
Gedurende bovengenoemde termijn kunt u bedenkingen tegen deze ontwerpbeschikkingen zowel schriftelijk als mondeling kenbaar maken bij ons college.
Als u bedenkingen indient kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Dit verzoek dient u schriftelijk, onder vermelding van uw persoonlijke gegevens, tegelijkertijd met de bedenking in te dienen.

Op aanvraag heeft u, gedurende de termijn van de terinzagelegging, gelegenheid tot een gedachtewisseling over het ontwerp van het besluit en kunt u mondeling bedenkingen inbrengen. Wij stellen de aanvrager van de vergunning in de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn. Ook na afloop van bovengenoemde termijn kunt u nog inzage krijgen. Dit kan tot het einde van de termijn waarbinnen beroep kan worden ingesteld tegen het definitieve besluit.
Alleen indien u tijdig bedenkingen inbrengt tegen de ontwerpbeschikking kunt u later beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, tenzij u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest (tijdig) bedenkingen in te brengen. Ook als het definitieve besluit afwijkt van het ontwerp besluit kunt u ook beroep instellen.