Ingezonden persbericht

Vakbeurs TelecomVak in Leiden

LEIDEN, 20040331 -- De Libéma Expo Groep en het vakblad Telecommagazine organiseren op 6 en 7 oktober TelecomVak dé vakbeurs over telecommunicatie in de Groenoordhallen te Leiden. Deze vakbeurs vormt twee dagen de plek waar zakelijke eindgebruikers de producenten, distributeurs, dealers en toeleveranciers uit de mobiele en draadloze telecombranche elkaar ontmoeten.


Tijdens TelecomVak 2004 presenteren de belangrijkste telecom-aanbieders in een zakelijke en sfeervolle ambiance zich aan een afgebakende en geselecteerde (zakelijke) doelgroep zoals telecommanagers, hoofden automatisering, systeem - netwerkbeheerders en directieleden van de (groot) zakelijke markt.

Openingstijden
TelecomVak 2004 is geopend op woensdag 6 en donderdag 7 oktober van 10.00 - 18.00 uur. Toegang voor bezoekers is alleen mogelijk op uitnodiging via de exposerende bedrijven of de beursorganisatie.

Inschrijving
Inschrijven als exposant voor de TelecomVak is vanaf nu mogelijk. Voor reacties en/of vragen kunt u terecht bij projectmanager Michan Katerbarg van de Expo Groep (06-519 631 93).

Internet
Alle informatie over de TelecomVak is ook na te lezen op de website: www.telecomvak.nl.




Ingezonden persbericht