Gemeente Barendrecht

Persbericht Gemeente Barendrecht

Feestelijke opening showroom rolstoelen Barendrecht

BARENDRECHT (28 september 2004) - De Barendrechtse wethouder Peter van Vugt (sociale zaken en gehandicaptenbeleid) zal woensdagmiddag 6 oktober de officiële opening verrichten van de nieuwe showroom annex paslocatie en reparatieplaats van de firma Doove Rolstoelen. Deze nieuwe vestiging bevindt zich schuin tegenover het Barendrechtse gemeentehuis, aan de Binnenlandse Baan 4. Met het openen van deze paslocatie hopen Doove Rolstoelen en de gemeente Barendrecht de dienstverlening aan gehandicapten verder uit te breiden en te verbeteren. Alle huidige diensten zoals reparaties aan huis blijven dan ook gewoon bestaan.

In de nieuwe showroom kan iedereen terecht die bij de gemeente op grond van de Wet Voorzieningen Gehandicapten een aanvraag heeft ingediend voor een rolstoel of scootmobiel. De showroom is bedoeld voor zowel kleine reparaties als voor het aanmeten van een nieuwe rolstoel of scootmobiel. Vanaf begin oktober is de nieuwe showroom aan de Binnenlandse Baan iedere maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur geopend voor kleine reparaties. Daarnaast kunnen de WVG-adviseurs van de gemeente de showroom permanent gebruiken om cliënten te assisteren en adviseren bij het uitzoeken van een passende rolstoel of scootmobiel.

Nieuwe overeenkomst
Voorafgaand aan de opening van de nieuwe showroom zal in het Barendrechtse gemeentehuis de nieuwe 5-jarige overeenkomst tussen de gemeente Barendrecht en Doove Rolstoelen worden ondertekend door wethouder Peter van Vugt en de directeur van Doove. Daarna verplaatst het gezelschap zich naar de nieuwe vestiging van Doove Rolstoelen aan de Binnenlandse Baan.

Noot voor de pers,