Politie Twente

Oproep en informatie voor de media

Gaarne doorgeven als u morgen aanwezig wilt zijn tijdens de uitvaart

Doorgeven aanwezigheid

Als u morgen aanwezig wilt zijn bij de uitvaart van Jan Wind dan verzoeken wij u dit aan ons door te geven. Wij inventariseren wie er van de media aanwezig is. Uiteraard wordt u in de gelegenheid gesteld om uw werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Zoals in een eerder persbericht is gesteld wordt de media niet in het crematorium binnen gelaten. Wel kunnen buiten opnames worden gemaakt. Zowel bij de plechtigheid als bij het herdenkingsmoment bij het hoofdbureau in Enschede.

Rouwstoet

Woensdag 6 oktober 2004 vertrekt de rouwstoet vanaf de aula aan de Varviksingel te Enschede. Tussen 13.20 en 13.30 uur wordt stilgehouden voor het bureau aan de Hermandad in Enschede. Hier wordt een laatste groet gebracht aan Jan door de medewerkers van Bureau Binnenstad. Voor u bestaat de mogelijkheid vanaf de overzijde van de Hermandad foto's en andere opnamen te maken. De plaats voor het bureau is niet toegankelijk. De rouwstoet zal om ongeveer 13.50 uur arriveren bij het crematorium. Door de aanwezigen zal een erehaag gevormd gaan worden vanaf de ingang van het crematorium tot aan het gebouw. Voor de media zijn plaatsen gereserveerd nabij de ingang en op de parkeerplaats (zie bijgevoegd plattegrond). Volg ook de aanwijzingen van de aanwezige herkenbare voorlichters.

Parkeren media

Alleen voor mensen van de media is parkeergelegenheid geregeld. Zij kunnen hun voertuigen parkeren op het terrein van Stal Spiele, Helmerstraat 320 in Enschede. Deze parkeerplaats is op korte loopafstand van de hoofdingang van het crematorium. U dient duidelijk zichtbaar uw (politie)perskaart te tonen.

Voorlichting

Bij het crematorium zijn voorlichters aanwezig die een herkenbare badge zullen dragen. Zij zijn uw aanspreekpunt. Tevens zijn wij te bereiken via ons persnummer: 053-4555588. Voor u wordt ruimte gereserveerd op het crematoriumterrein.

Persunit

Morgen is de persunit gesloten. Er wordt een dienst gedraaid zoals deze bij piket gebruikelijk is.

Beeldmateriaal
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u het door u gemaakte beeldmateriaal van deze ceremonie voor ons zou willen kopiëren.

Bij voorbaat dank
Afdeling Communicatie,
Persunit Politie Twente

www.politie.nl/twente onder -nieuws- en -uitvaart Jan Wind-. Daar kunt u onder aan de tekst klikken voor de plattegrond.


---- --