Ingezonden persbericht


UpHill Battle
innovation partnership


- Persbericht-

Flying bookmarks met Twigger

Naast e-mail ook je bookmarks overal toegankelijk met Twigger

Amsterdam, 5 oktober 2004. Vanaf vandaag kunnen de gebruikers van Twigger naast e-mail ook hun eigen favoriete sites, ook wel bookmarks genoemd, overal ter wereld benaderen. Flying Bookmarks heeft hiervoor haar technologie speciaal geïntegreerd in Twigger.

Je favorieten altijd bij je:

Gebruikers die inloggen bij Twigger krijgen naast hun e-mail ook een lijst voor hun favoriete websites te zien. In deze lijst, Twigger Bookmarks genaamd, staat standaard een folder met links naar de verschillende Twigger sites. Gebruikers kunnen handmatig hun eigen bookmarks toevoegen. Bovendien bestaat de mogelijkheid automatisch bookmarks uit Internet Explorer te importeren. De bookmark functie is geheel geïntegreerd in de Twigger dienst en heeft geen extra login nodig.

Maak gebruik van favorieten van anderen:

Net zoals bij Flying Bookmarks kunnen de Twigger gebruikers ook de bookmarks zien van andere gebruikers (mits deze dat toestaat), de tien populairste bookmarks bekijken en de laatste vijf toegevoegde sites zien. Zo vindt de gebruiker websites die aansluiten bij z n interesses en kan men contact maken met mensen die belangstelling delen voor bepaalde thema s en onderwerpen.

http://www.twiggerbookmarks.nl

Over Flying Bookmarks:

Flying Bookmark is een online community, waarbij de favoriete websites van gebruikers centraal staan. Naast de voor iedereen toegankelijke online community, biedt Flying Bookmarks ook besloten versies voor specifieke gebruikersgroepen, zoals studentenorganisaties, bedrijven en beroepsverenigingen.

http://www.flyingbookmarks.nl

Flying Bookmarks is een initiatief van UpHill Battle innovation partnership in Amsterdam. UpHill Battle ontwikkelt innovatieve concepten in eigen beheer en in opdracht van klanten.

http://www.uphillbattle.nl

Over Twigger:

Twigger, opgericht in september 1998, is een Internet dienst die het mogelijk maakt je bestaande privé e-mailadres waar ook ter wereld te gebruiken via het web, sms, wap en i mode.

Twigger is gratis voor gebruikers die zich registreren en toestemming geven maximaal eens per twee weken reclame e-mail te ontvangen. Ook bestaat er de mogelijkheid te betalen voor een advertentie vrije Twigger.

In Nederland telt Twigger momenteel zo n 85.000 geregistreerde gebruikers.

http://www.twigger.nl

Het afgelopen jaar breidde Twigger haar dienstverlening uit met het aanbieden van op de gebruiker gericht aanbod van reizen en gadgets via www.twiggertravel.nl en www.twiggershop.nl. Via Twigger GoedkoopSMS, www.twiggersms.nl, kunnen haar gebruikers goedkoop via het web sms versturen.

-Einde bericht-

Url s

Screenshot Twigger inbox met bookmarks, http://twigger.nl/tfb.jpg

Twigger bookmarks, via http://www.twigger.nl en op http://www.twiggerbookmarks.nl

Voor Informatie (