Ingezonden persbericht


Persbericht

Eindhoven, 5 juli 2004

ISA organiseert najaarsseminar en ledenvergadering

De nederlandse afdeling van ISA (Instrumentation, systems and automation society) organiseert op 7 oktober a.s. een najaarsseminar en een ledenvergadering.

Vooraankondiging

Holland - Americalijn als locatie ISA najaarsseminar

Vanwege het grote succes van de ISA voorjaarsseminars heeft het bestuur van de ISA Netherlands section besloten om ook een najaarsseminar te organiseren. ISA zal twee boeiende sprekers uitnodigen om een presentatie te geven in Hotel New York in Rotterdam. Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerikalijn. Vanuit deze plek in de havenstad vertrokken vroeger veel Europeanen, die armoede of geloofsvervolging wilden ontvluchten, naar Amerika. Op donderdagavond 7 oktober biedt het historische pand onderdak aan bezoekers van het ISA najaarsseminar. De avond start om 19.00 uur, met koffie en broodjes. Het seminar is gratis voor ISA leden, niet-leden betalen 15 euro. Aansluitend op het seminar wordt de jaarlijkse ledenvergadering gehouden.

Nieuwe bestuursleden gezocht

Aansluitend op het ISA najaarsseminar vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Dan zal ook het ISA bestuur van 2005 worden gekozen. Er zijn enkele vacatures binnen het ISA bestuur, ISA zoekt nog een Program chairman, een Treasurer, een President Elect en een Student Chairman. Wat betreft de Student Chairman gaat de voorkeur uit naar iemand die werkzaam is binnen een TU. Belangstellenden kunnen zich melden bij Martin Matse (President ISA Netherlands section), mmatse@pro-at.nl, tel. 0184-435430.

a772e4.gif



Ingezonden persbericht