Gemeente Apeldoorn

De gemeenteraad van Apeldoorn nodigt u uit voor een persconferentie over de invoering van de politieke markt in Apeldoorn.

De Apeldoornse raad stapt met ingang van 7 oktober over op een wekelijkse politieke markt op donderdagavond. De huidige maandelijkse raadscommissies en raadsvergadering verdwijnen. Op de politieke markt zijn er elke donderdagavond discussies, een markt en een kort raadsdebat. Om de week neemt de gemeenteraad daarnaast besluiten. Apeldoorn is na Almere de tweede gemeente in Nederland die op het vergadermodel van de politieke markt overstapt.

De persconferentie heeft vooral tot doel toe te lichten hoe de politieke markt werkt en waarom de Apeldoornse gemeenteraad op deze manier wil gaan werken. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid voor het stellen van vragen of het maken van opnamen.

De persconferentie vindt plaats op woensdag 8 september van 12.00 tot 13.00 uur in vergaderzaal S16 van het Stadhuis, aan het Marktplein 1 in Apeldoorn. Voor broodjes wordt gezorgd.

Namens de gemeenteraad zijn aanwezig de voorzitter van de commissie voor de werkwijze van de gemeenteraad, A.H.M. Kunneman, de raadsgriffier F.H.J. Coumans en de plaatsvervangend raadsgriffier A. Oudbier.

Voor het laatst bijgewerkt op: 6-sep-2004 10:24