Nighttown Rotterdam Freestylers + Eclectic Method in Nighttown

DO 07.10 FREESTYLERS + Eclectic Method (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

De Britse partydanceband Freestylers die vooralsnog eindeloos moest teren op de hit B-Boy Stance brengt alle dansvloeren weer tot leven zoals bigbeat dat ooit deed. Nu met nog meer breakbeats en een vette portie electro. Die mengeling van 2-step, ragga, hiphop, jungle, en catchy electro brengt Freestylers donderdag 7 oktober tijdens de studentenavond Heineken Invites. live ten gehore!

Andrew Galea, Aston Harvey en Matt Cantor zijn al jaren bezig met het mixen van de traditionele breaks met de puurheid van hiphop en de speelsheid van house. Dat resulteerde in een drietal bekende platen zoals het vooral in Nederland rond 1998 goed aangeslagen Ruffneck. Met het nieuwe album Raw As F*** en dan vooral de eerste single Push Up lijkt dit succes meer dan geëvenaard te worden. Op Raw As F**k staat continue een pompende baslijn centraal waar je niet anders kan dan heel erg hard op uit je dak gaan. Veel tracks maken je aan het dansen, maar ook headbangen, breakdansen en de stijve-harken-danspasje-van-de-gemiddelde-Nederlander. Alles klinkt rauw, funky maar ook erg aanstekelijk.

Eclectic Method
Nooit wat te zien bij dj-sets? Let dan op bij Eclectic Method. Hun Bosnische mash up bootlegmixes beperken zich niet alleen tot de oorschelpen, maar maken ook de ogen blij: liedjes en hun clips gaan synchroon in de blender. Inderdaad, zoals bij MTV Mash, maar dan live gemixt. Britney met N.W.A, Missy Elliott met Blur en Deee-Lite, Nirvana met Eminem en The Wizard Of Oz. Je zou haast vergeten te dansen!

DO 07.10 Freestylers + Eclectic Method
Zaal open 20.00 uur
EUR 7,50
Voorverkoop bij Ticket Service, Plato.

www.nighttown.nl / www.thefreestylers.com


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --