Conferentie Het Nieuwe Geven

Beste redacteur,

Namens Net4kids wil ik je graag uitnodigen voor Het Nieuwe Geven op donderdag 7 oktober (van 9:30 - 12:55) in Amsterdam.

Op deze conferentie met prominente sprekers hoor je over een volkomen nieuwe benadering in de wereld van goede doelen en kinderhulp:
-zelf een project kiezen

-directe terugkoppeling over het effect van je bijdrage
-100% van je donatie gaat naar het project

Special guest is Sr. Cyril Mooney. Deze bijzondere en bevlogen vrouw spreekt binnenkort voor de VN en leidt een uniek project in Calcutta. Daarmee heeft zij al meer dan 300 straatkinderen voorzien van onderdak en onderwijs.

Prominenten als Esther Jacobs en prof. Theo Schuyt geven hun visie op de nieuwe charitas. Net4kids laat zien hoe daar praktisch invulling aan wordt gegeven. Ook komen een aantal donateurs aan het woord. De dagvoorzitter is Huub van 't Hek (speelse intellectueel en 'broer van').

Reserveren? Ga naar www.hetnieuwegeven.nl en reserveer direct je plaats!

Hartelijke groet en graag tot 7 oktober,
namens Net4kids,

Erik van de Nadort

Over Net4kids

Net4kids Aid Foundation is een non-profit internetmarktplaats die potentiële gevers en projecten bij elkaar brengt. Net4kids ondersteunt projecten ten behoeve van kansarme kinderen. De geografische focus van de projecten ligt op ontwikkelingslanden in Afrika en Azië. Projecten moeten gericht zijn op lange termijn verbeteringen voor kinderen en kunnen betrekking hebben op onderwijs, gezondheidszorg, drinkwater en huisvesting. Net4kids steunt momenteel projecten in Zuid Soedan, Ghana, Nepal en India.

De organisatie is gebouwd op vier pijlers: de gever kan zelf het te steunen project kiezen; 100% van de bijdrage gaat naar het project, alle bijkomende kosten worden door Net4kids betaald; er is een persoonlijke terugkoppeling van de voortgang van het gesteunde project via Internet en een niet-goed-geld-terug-garantie.

Hulpprojecten krijgen via Net4kids toegang tot een groot bestand van gevers die ze anders niet kunnen bereiken. Ze kunnen gebruik maken van de Net4kids IT-infrastructuur en worden betrokken bij alle marketingactiviteiten van Net4kids.

Via de website www.net4kids.org kan een project gekozen, gesteund en gevolgd worden. Net4kids bestaat grotendeels uit een snel groeiend aantal vrijwilligers en wordt ondersteund door sponsoren.