Rijn & Venen, 09.50 uur

Utrecht 07-10-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole

MIJDRECHT - Op woensdagavond heeft een verkeerscontrole plaatsgevonden.

Omstreeks 22.30 uur heeft de politie gecontroleerd op snelheid en verlichting op de Industrieweg/Genieweg. Hierbij zijn vijf bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid en drie voor verlichting.

Diverse bekeuringen

MAARSSEN Op woensdag 6 oktober heeft de politie verschillende bekeuringen uitgeschreven.

Tussen 15.00 uur en 22.45 uur hebben een aantal automobilisten bekeuringen gekregen voor o.a. het niet handsfree bellen, rood licht negeren, foutief parkeren, rechts inhalen en rijden zonder rijbewijs. Er is gecontroleerd op Zwanenkwamp, Reigerskamp, Duivenkamp, Spechtenkamp, Fazantenkamp, Bisonspoor, Safariweg, Breedstraat, Kaatsbaan, Gerard Ter Borchstraat, Verbindingsweg, Vogelweg, Bloemstede, Boomstede en de Industrieweg.

Onder invloed

WILNIS In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 01.40 uur reed een automobilist vanuit de Dorpsstraat de Stationsweg op en dacht weg te komen door hard weg te rijden. De politie heeft hem toch aan kunnen houden. Een 42-jarige man uit Wilnis moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het politiebureau wees de ademanalyse 400 ug/l uit. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van drie uur.

VINKEVEEN In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 03.00 uur heeft de politie een 35-jarige man uit Loosdrecht op de Provinciale weg N201 aangehouden, voor het rijden onder invloed. Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het politiebureau wees de ademanalyse 340 ug/l uit. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van twee uur.