Lekstroom, 09.15 uur

Utrecht 07-10-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Tasjesroof

VIANEN- Op woensdagmiddag werd een vrouw beroofd van haar tas. Omstreeks 15.30 uur fietste een 54-jarige vrouw uit Vianen over de Hoekenstraat. Ze had haar tas over haar schouder hangen. Plotseling werd deze tas van haar schouder afgerukt. Een onbekende persoon op een grijsblauwe scooter reed vervolgens met de tas hard weg. De vrouw raakte niet gewond maar was wel hevig geschrokken. De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt te bellen met het district Lekstroom; 0900-8844.

Gordelcontrole

IJSSELSTEIN- Op woensdag werd een gordelcontrole gehouden op de Utrechtseweg. In totaal kregen 32 automobilisten een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen.

Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN- Op woensdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 17.20 uur wilde een 43-jarige man uit Houten met een mengkraan de winkel verlaten zonder deze af te rekenen. Dit werd gezien door de beveiliging en de man werd aangehouden. De mengkraan van 250 euro bleef achter in de winkel.

Illegale plakkers

NIEUWEGEIN- Op woensdagavond werden een man aangehouden omdat hij illegaal aan het plakken was. Omstreeks 21.45 uur zagen getuigen dat een 21-jarige man uit Nieuwegein illegaal posters aan het plakken was op objecten aan de Schouwstede. De politie werd gewaarschuwd en de man werd aangehouden.

Te veel gedronken

NIEUWEGEIN- Op woensdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 22.10 uur werd een 47-jarige man uit Tull en t Waal gecontroleerd op de Zandveldseweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 460 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.