Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 07-10-2004 - Capelle Actueel

Uit de collegevergadering van 5 oktober 2004
Op dinsdag 5 oktober 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Capelle werkt aan
Voetbrug Orfeo / Stadsdeelpark, Burgemeester Van Beresteijnlaan, Hermitage en Operalaan, Vuurdans, Kleine Inez Erf en Granida Erf en Van Speykstraat.

Houten appel weer zo goed als nieuw
In Capelle zijn dit jaar weer een aantal kunstwerken gerestaureerd. Zo ook het kunstwerk Houten appel, gemaakt in 1978 door Cees Franse en Dora Dolz.

Kinderen kiezen spelmateriaal
Op donderdag 30 september konden kinderen uit Capelle-West en kinderen van buitenschoolse opvang Het Lachhotel hun eigen spelmateriaal uitzoeken.

De langdurigheidstoeslag
Inwoners van Capelle aan den IJssel die al heel lang een inkomen op bijstandsniveau ontvangen en geen uitzicht op werk hebben, kunnen een financieel extraatje krijgen: de langdurigheidstoeslag.

Vergadering Monumentencommissie
Op dinsdag 12 oktober 2004 vindt om 10.00 uur de openbare vergadering van de Monumentencommissie plaats in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Streetsoccercup 2004
Op 22 oktober 2004 houdt het Sportservicepunt voor de tweede keer het grootste straatvoetbaltoernooi van Capelle aan den IJssel: de Streetsoccercup 2004.

Definitief ontwerp verdubbeling Hoofdweg vastgesteld Het college heeft ingestemd met de uitbreiding van de Hoofdweg van twee naar vier rijstroken.

Bekendmaking 1 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en een drank- en horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 8 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwaanvragen ter inzage liggen.

Bekensmaking 15 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bestemmingsplannen, bouwvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, moeten op grond van de Wet milieubeheer een vergunning aanvragen.

Bekendmaking 6 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, vrijstelling bestemmingsplan en aanvraag invalidenparkeerplaats in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

---

info@capelle-ijssel.nl