Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten


07-10-2004
Bekendmaking wijziging bebouwde kom Chaam

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam hebben het voornemen om op grond van artikel 20a van de Wegenverkeerswet 1994 de bebouwde kom van Chaam te wijzigen.

In het kader van de uitbreiding van de kern Chaam met het nieuwe woongebied 'Den Brabander' is het noodzakelijk de bebouwde kom grens aan te passen. De uitbreiding wordt begrensd door de Ulicotenseweg, Baarleseweg en de Roode Beek.

De volledige tekst van de ontwerpbesluit met betrekking tot het wijzigen van de bebouwde kom van Chaam ligt vanaf 9 oktober 2004 tot en met 6 november 2004, voor iedereen wiens belang rechtstreeks bij het besluit betrokken is, ter inzage bij de afdeling Civiele & Cultuurtechniek in kamer 1.04 van het gemeentekantoor aan Willibrordplein 1 te Alphen.

Belanghebbenden kunnen binnen de termijn van ter inzage legging schriftelijk hun zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders.

Voor nadere informatie kunt contact opnemen met de heer C. van Dongen (013-5086666) van afdeling Civiele & Cultuurtechniek.