Novem

07-10-2004

Heerhugowaard, stad van kansen organiseert symposium en werkconferentie

Gemeente Heerhugowaard organiseert het symposium "Nieuwe Energie in Uitvoering" op woensdag 3 november 2004 en de werkconferentie "Kansen voor Duurzaam ondernemen" op donderdagmiddag 4 november 2004. Beide bijeenkomsten vinden plaats in het Event Center/Hotel De Zandhorst in Heerhugowaard.

sym nieuwe energie.jpg De gemeente Heerhugowaard organiseert het symposium op 3 november vanuit haar enthousiasme over het 5MWp zonne-energie project in de Stad van de Zon. De kennis en ervaring die zij heeft opgedaan met dit vooruitstrevende duurzame energieproject wil zij graag delen met andere gemeenten, provincies, woningbouwcorporaties, bouwpartijen en hun adviseurs uit heel Nederland. Dit symposium biedt u de kans om uitgebreid geïnformeerd te worden over de Stad van de Zon. Bovendien krijgt u de mogelijkheid het in levenden lijve te aanschouwen. De implementatie van zonne-energie zal in alle stadia van het bouwproces te zien zijn. Zie, voel en ervaar Duurzame Energie op grote schaal in de Stad van de Zon.

Duurzaam ondernemen biedt legio kansen voor ondernemers, maar wat is dat eigenlijk? Wat levert het u als ondernemer op? De gemeente Heerhu werkconf 4 nov.jpg gowaard organiseert deze werkconferentie om samen met bedrijven uit de regio te zoeken naar mogelijkheden om die kansen optimaal te benutten. De middag is bestemd voor ondernemers uit de regio en ambtenaren en wethouders uit de provincie Noord-Holland. Het programma bestaat uit presentaties over het thema en zeer praktisch ingestelde workshops. Sommige workshops geven een inleiding op het onderwerp, andere gaan wat dieper in op de onderdelen van duurzaam ondernemen. Hierbij ligt de focus op het samen met u kijken naar de kansen van duurzaam ondernemen in uw eigen bedrijf. Deelname aan deze werkconferentie stelt u bovendien in de gelegenheid om kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen binnen de gemeente en hierop in te springen.

Gedurende beide dagen is er een bedrijvenmarkt. Als u zich op deze markt wilt presenteren, neemt u dan contact op New-Energy-Works, mevrouw E. Roth, 030-2769253, welcome@New-Energy-Works.com

3 november 2004, symposium Nieuwe Energie in uitvoering 4 november 2004, Werkconferentie Kansen voor duurzaam ondernemen