Ingezonden persbericht


MONSTERBOARD.NL SPEELT IN OP GROTE VRAAG NAAR SALES- EN MARKETINGBANEN

Werkzoekenden kunnen in speciale community terecht voor banen en advies

Monsterboard.nl heeft een speciale community gelanceerd om de grote groep werkzoekenden en werkenden in de commerciële dienstverlening en marketingfuncties extra aandacht te geven: Monster Sales & Marketing. Bezoekers vinden hier naast het grote aanbod van banen ook informatie over hun branche en kunnen vragen stellen aan een expert in dit vakgebied. Monsterboard.nl meent hiermee in een grote behoefte te voorzien. Uit het NOA-onderzoek* blijkt dat ruim 31% van de Sales & Marketing professionals bereikt wordt via Monsterboard.nl.

De community is opgezet in samenwerking met de Sales Management Association (SMA), de toonaangevende beroepsvereniging voor iedereen die op het gebied van Sales & Account Management actief is. De SMA is tevens initiator van de jaarlijkse verkiezing voor Commercieel Manager en Key Account Manager van het Jaar en is sterk betrokken bij de invulling van NIMA/SMA Sales-examens. Samen met de SMA wil Monsterboard.nl de werkzoekende die informatie bieden die interessant kan zijn bij de uitoefening van zijn vak.

Het hoofdbestanddeel van de Sales & Marketing community vormen de vele vacatures. Met een gemiddeld aanbod van 1500 sales- en 200 marketingbanen voorziet Monsterboard.nl in een ruime behoefte. Marc de Vries, Managing Director van Monsterboard.nl, ziet hierin de kracht van de community: 'Omdat de vraag en het aanbod van vooral sales-banen zo enorm groot is, vonden wij het belangrijk om voor deze doelgroep een apart gedeelte in te richten. Uit het NOA-onderzoek blijkt dat ruim 31% van de sales & marketing professionals bereikt wordt via Monsterboard.nl. Hiermee zijn we veruit de meest gebruikte carrièresite voor deze doelgroep.

Werkzoekenden vinden in één omgeving al hun gewenste banen bij elkaar en worden tegelijk op de hoogte gebracht van het allerlaatste nieuws over hun branche.'

De Sales & Marketing community is te vinden op: http://sales.monsterboard.nl


* Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt (NOA), onderzoek uitgevoerd onder de instromende en werkende Nederlandse populatie in de leeftijd van 18 tot 55 jaar met als doel een actueel inzicht te krijgen in het oriëntatie- en switchgedrag en het bereik van de media die in dat verband worden gebruikt.