Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds groeit fors in eerste jaar

Amsterdam, oktober 2004, Het Vastgoed Fundament Fonds keert in oktober, over het derde kwartaal 2004, een dividend uit van Euro 1.12 per aandeel. Het Vastgoed Fundament Fonds is in het eerste levensjaar sterk gegroeid. Met een startkoers op 1 oktober 2003 van Euro 50 is het gestegen naar Euro 58,88 op
1 oktober 2004. Dit betekent, inclusief de reeds uitgekeerde dividenden, een rendement van 24% over het afgelopen jaar. Het fonds heeft inmiddels een belegd vermogen van circa Euro 26.7 miljoen. Naast de beleggingen in beursgenoteerde vastgoedfondsen heeft het Vastgoed Fundament Fonds een zevental panden aangekocht.

Het Vastgoed Fundament Fonds heeft het afgelopen jaar bewezen een aantrekkelijke belegging te zijn. Het aandeel ging 6 oktober ex-dividend. Op 15 oktober wordt het dividend aan de aandeelhouders uitgekeerd in cash of stock.

Het Vastgoed Fundament Fonds is vooral bestemd voor de particuliere belegger die het gemak van een beleggingsfonds wil combineren met het beleggen in vastgoedprojecten. Vanuit de particuliere beleggers is er grote belangstelling voor dit fonds. Het fonds belegt voor 1/3 in indirect vastgoed en 2/3 in direct vastgoed. Het fonds is laagdrempelig en geschikt voor alle inkomens. Het dividend wordt vier keer per jaar uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerd fonds, waarvan de aandelen wel dagelijks verhandelbaar zijn.

Het Vastgoed Fundament Fonds N.V. wordt actief beheerd door Annexum Invest. Annexum Invest is bekend door een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen. De meest recente zijn Casino Vastgoed Amsterdam C.V. en De Planeet C.V. Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum biedt beleggers de mogelijkheid te participeren in goede vastgoedbeleggingen.