LTO Nederland

NIEUWS VAN WLTO

Gezamenlijk persbericht LUCEL BV/WLTO Advies

LUCEL BV neemt Vak- en Teeltchniek (VTT) van WLTO Advies over

Datum: 7 oktober 2004
Nummer: 2004-23

Donderdag 30 september j.l. hebben de directieleden van LUCEL BV en WLTO Advies een overeenkomst getekend over de overname van het onderdeel Vak- en Teelttechniek (VTT) van WLTO Advies door LUCEL BV per 1 januari 2005. Met deze overname worden zeven adviseurs van VTT ondergebracht bij teeltadviesgroep LUCEL BV. Daarmee komt het totaal aantal adviseurs van LUCEL op 22.

LUCEL was al actief in zowel de glasgroente, aardbeienteelt, vollegrondsgroente als in de boomteelt. Adviseurs op het gebied van sierteelt, zacht fruit en bloembollen worden aan het bestaande team toegevoegd.

Met de overgang van de adviseurs van VTT worden kennis en kunde op het gebied van teelttechnisch advies gebundeld in één organisatie en kan er nog sneller en efficiënter worden gewerkt aan het vergroten van kennis op het vakgebied. Service aan en dienstverlening naar alle telers in Nederland worden hiermee versterkt en ook de continuïteit van de branche is met dit samengaan gediend.

De operationele aansturing van het team VTT geschiedt per 1 oktober 2004 vanuit LUCEL BV. Deze samenvoeging komt één jaar na de fusie tussen Laurense en ZLTO teelttechnisch advies tot LUCEL BV. LUCEL BV maakt onderdeel uit van Blgg en ZLTO en is gevestigd in Naaldwijk.