Gemeente Roermond

www.roermond.nl scoort goed in webdam monitor

Bij een nieuwe beoordeling van alle gemeentelijke websites van Nederland scoort de gemeente Roermond wederom goed. In de zogenaamde Webdam Monitor van oktober 2004 staat de gemeente Roermond op de 13e plaats van de 509 onderzochte gemeenten in Nederland. Ook in het recente Webdam e-mailonderzoek scoort de gemeente Roermond goed. In het onderzoek werden gestelde testvragen via e-mail nog dezelfde dag beantwoord.

Webdam heeft alle gemeentelijke websites beoordeeld aan de hand van groot een aantal criteria op het gebied van vormgeving, inhoud, communicatie en dienstverlening. Met een totaalscore van 267 punten is de gemeente Roermond de best scorende gemeente van Limburg. Conclusie uit het rapport over www.roermond.nl: "Deze site biedt uitgebreide informatie voor alle doelgroepen. De structuur van de site is helder. Het is een aantrekkelijke website om te bekijken, interactieve elementen maken het geheel erg leuk!"

Begin dit jaar won de gemeente Roermond de publieksprijs Webwijzer Award 2003. Daarmee was de site volgens het publiek de beste overheidswebsite van Nederland. Surf verder op www.roermond.nl en oordeel zelf.

* Meer informatie vindt u op www.webdam.nl. Klik hier om meteen naar de resultaten te gaan (nieuw venster).

Publicatiedatum: 07.10.2004 Bijgewerkt: 07.10.2004