Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Rioleringswerkzaamheden Nieuwstraat (8 oktober 2004)

Het riool van het parkeerterrein van de Aldi is enkele weken geleden aangesloten op het riool in de Nieuwstraat (kruising Kremersweg Nieuwstraat). Het bestaande riool in de Nieuwstraat is van slechte kwaliteit. Daarom moet hier nog een stuk riool vervangen worden. Omdat hierbij gas en waterleiding verlegd moeten worden, wordt dit werk gecombineerd met de rioleringswerken in week 42 uitgevoerd. De werkzaamheden zullen plaats vinden in het gedeelte Nieuwstraat vanaf de Aurora-bar tot en met de kruising met de Kremersweg.

Tengevolge van deze werkzaamheden is de Nieuwstraat van maandag 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer, of zoveel korter als mogelijk is, danwel zoveel langer als noodzakelijk.

Hoewel gedurende deze werkzaamheden zal worden geprobeerd de overlast tot een minimum te beperken, zal overlast niet helemaal te vermijden zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen met de heer E.J. de Graaff (tel. 0227-594383) of de heer J. van der Veen (tel. 0227-594358).

Hippolytushoef, 8 oktober 2004 Drs. J. Wittink, secretaris M.J.P. van Kampen-Nouwen, wnd. burgemeester