Ingezonden persbericht


Hi-Touch Imaging verkoopt 46% meer in K3 2004

s Hertogenbosch, 7 oktober 2004 Hi Touch Imaging Technologies, de fotoprinterfabrikant van Dye Sublimation fotoprinters, kondigt een verkooptoename van 46% aan in K3 2004 ten opzichte van de resultaten van K3 2003.

Nadat het Europese hoofdkantoor van Hi-Ti drie jaar geleden in Nederland werd geopend, heeft men in heel Europa een continue groei weten te realiseren. Direct resultaat daarvan is de opening van een regionaal kantoor in het Verenigd Koninkrijk en in Rusland. De verkoopresultaten in de Benelux zijn ook succesvol te noemen, gezien de groei van 46% in het laatste kwartaal.

Het openen van een kantoor in Nederland was een strategische keuze, die juist bleek te zijn , aldus Mike Yang, Hi-Touch Imaging Technologies General Manager Europe. De markt was klaar voor fotoprinters en onze dye sublimation printers bieden kwaliteit en gebruikersgemak voor een redelijke prijs. De continue groei van onze verkoop bewijst dat zowel de semi-professionele fotograaf als de veeleisende consument onze producten weet te waarderen.

Terwijl het aanbod van Hi-Ti printers in het begin beperkt was, is het gamma inmiddels behoorlijk uitg ebreid,zoalsvorigeweektezienwastijdensPhotokina.Daarwerdennaastdehuidigemodellentevensdenieuwstemodellenvoor2005getoond.Consumentenensemi-professionelefotografenzullenuiteengroteraanbodkunnenkiezenenzohunprinternogbeterkunnenafstemmenophunspecifiekewensen.

Meer gedetailleerde productinformatie en foto s zijn beschikbaar via laureen.dix@przence.com.

Voor overige informatie:

Hi-Touch Imaging Technologies Netherlands BV

florisdriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383

Hi-Ti in het kort

Hi-Touch Imaging Technologies, ook bekend als Hi-Ti, werd in 2001 in Taiwan opgericht. Het bedrijf maakt fotoprinters die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer Technology (D2T2). Verkoopkantoren zijn te vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Rusland. Hi-Ti werkt samen met partners en distributeuren over de gehele wereld. Sinds de opening van het Hi-Ti kantoor in Nederland, is de verkoop jaarlijks gemiddeld met 120% gestegen. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hi-ti.nl