Ingezonden persbericht


RuuddeWild.nl gaat de politiek in
Uitzending vanuit de Tweede Kamer

Hilversum 30 september 2004 - Het Radio 538-programma Ruuddewild.nl wordt op donderdag 7 oktober live vanuit de Tweede Kamer uitgezonden. De voorzitter van de Tweede Kamer en tevens gastheer Frans Weisglas, opent om 16:00 uur officieel het radioprogramma. Ruud de Wild interviewt de politici op geheel eigen wijze en zal proberen ze uit het 'Den Haag Vandaag' ritme te halen.

Uiteraard krijgen luisteraars van Radio 538 de kans hun vragen af te vuren op de politici. De politici die te gast zijn: PVDA-voorzitter Wouter Bos, Lousewies van der Laan van D66, de fractieleider van de SP Jan Marijnissen, Maxime Verhagen van het CDA en tenslotte Femke Halsema van Groen Links.

Ruud de Wild: Wouter Bos heeft mij uitgenodigd om te kijken of de Nederlandse politici echt saai zijn. Op tv hoor je ze altijd zulke ingewikkelde dingen roepen, maar kunnen ze ook in gewone mensen taal praten? En hebben ze humor? Op donderdag 7 oktober hoop ik hier achter te komen! De sfeer in de Tweede Kamer is op dit moment om te snijden, daarom is het tijd voor een middagje gezelligheid in Den Haag.

Het programma in de Tweede Kamer kan helaas niet worden bijgewoond door luisteraars.

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne en in Limburg op 891 AM. Tevens in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Op Radio 538 hoor je Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits uit een jong verleden en natuurlijk populaire deejays als Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize en Wessel van Diepen. Meer informatie is te vinden op radio538.nl en radio538.info.

d92881.gif