Provincie Zuid-Holland

Werkzaamheden Rijneveldviaduct in Boskoop: twee weekenden afgesloten

Het asfalt en de voegovergangen Rijneveldviaduct in de provinciale weg N 207 worden binnenkort vervangen. Beide zijn dusdanig slecht dat in de aankomende winter door de kou grote gaten kunnen ontstaan. Hierdoor komt de verkeersveiligheid in het gedrang. Het viaduct is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

De werkzaamheden vinden plaats op:

donderdag 7 oktober van 20.00 uur tot 6.00 uur;
in het weekend van vrijdag 8 oktober 20.00 uur tot en met maandag 11 oktober 6.00 uur; in het weekend van vrijdag 15 oktober 20.00 uur tot 18 oktober 6.00 uur. Door de werkzaamheden zal het Rijneveldviaduct in genoemde periode afgesloten zijn voor al het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt over de parallelwegen naast het Rijneveldviaduct geleid. Het doorgaande vrachtverkeer kan Boskoop Oost bereiken via de bestaande route die nu ook voor dit verkeer geldt.

De werkzaamheden vallen niet in een gunstige periode. Weggebruikers hebben nu al dagelijks te maken met verkeersomleidingen en opstoppingen vanwege de werkzaamheden aan de Boskoopse hefbrug. De genoemde reden van verkeersveiligheid is echter voldoende om de werkzaamheden in bovenstaande periode uit te voeren.

InternetDe voortgang van de werkzaamheden staat vermeld op de website van de provincie www.zuid-holland.nl, onder het thema verkeer/werkaandeweg.

Bron: afdeling Communicatie 070 - 441 66 22