Ingezonden persbericht

T-shirts en sokkenabonnement

Van Gils-telg breidt internetstek uit met T-Shirt Supply

ETTEN-LEUR, 20041007 -- www.thesupplycompany.nl, de Benelux internetwinkel voor relatiegeschenken, levert nu ook T-shirts. Initieel bood thesupplycompany.nl uitsluitend kwaliteitssokken voor heren aan. Bedrijven kunnen via deze koopsite hun relatiegeschenken tegen een vaste prijs en op permanente basis laten bezorgen. De ondernemer achter www.thesupplycompany.nl is Angélique Van Gils, de jongste telg van de gekende familie confectie-entrepreneurs.


Via www.thesupplycompany.nl kunnen ondernemingen of particulieren zich vanaf nu abonneren op SockSupply of T-Shirtsupply. Het witte shirt onder het kreukvrije overhemd maakt immers al jaar en dag deel uit van de basics van de modebewuste zakenman. De kost voor een abonnement loopt van 14,95 euro voor een keer per jaar twee T-shirts tot 100 euro voor vier maal per jaar vier T-shirts. Dat is inclusief de verzendkosten.

Angélique Van Gils: "Mannen hebben nog steeds de ergerlijke gewoonte foute sokken of kapotte T-shirts aan te trekken (witte sokken onder een pak, godbetert). De aankoop van basic items als sokken en witte T-shirts moeten voor een man zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. Bovendien behoort een sok - raar maar waar - tot de top tien van de meest geschonken cadeaus. Waarom dan geen koopsite voor kwaliteitssokken oprichten?" Ondertussen heeft het e-commerce bedrijfje een paar honderden klanten, goed voor een jaarlijkse verkoop van meerdere duizenden paar sokken. Hoog tijd voor een nieuw item in de pijplijn: de geboorte van T-Shirtsupply.

De e-sokkenshop van Angélique Van Gils zag het levenslicht in de zomer van 2002. Klanten nemen een abonnement per begunstigde. Hoe hoger het abonnementsgeld hoe vaker de begunstigde een attentie ontvangt. Bedrijven kiezen zelf wanneer en hoe vaak hun relatie een verrassing ontvangt. Voor meer informatie surf naar www.thesupplycompany.nl

- Einde -