EF Education bestaat 40 jaar en lanceert het Efekta(TM) System

- een revolutionaire nieuwe manier van het leren van een taal -

AMSTERDAM, 20041007 -- EF Education B.V. lanceert het Efekta(TM) System. Het Efekta(TM) System combineert klassikale lessen met interactieve technologie. Efekta(TM) is het resultaat van het veertig jaar lang doceren van vreemde talen aan duizenden studenten, honderden bedrijven en diverse overheden.


Volgens de president van EF Internationale Talenscholen, Eva Kockum, is het Efekta(TM) System het resultaat van 5 jaar lang onderzoek naar een vernieuwende aanpak van taalonderwijs en een enorme investering. Het is exclusief ontwikkeld door een team van EF taalspecialisten en wetenschappers. "De formule achter het Efekta(TM) Systeem is eenvoudig: betere docenten plus de laatste technologie zorgen voor sneller en persoonlijker taalonderwijs.”

Een onderdeel van Efekta(TM) is het online innovatieve talenpracticum (iLAB) en de Language Pod (LPod), een draadloos apparaat met de nieuwste technologie op het gebied van het leren van een taal. Dit biedt de mogelijkheid om altijd en overal te leren, in het klaslokaal en er buiten. Daarnaast beschikt Efekta(TM) over de Efekta(TM) Fluency Test en Efekta(TM) Progress Tracker. Dit zijn de meest geavanceerde en zorgvuldige evaluatietools voor de taalvaardigheid van de student. EF biedt nu ook online en offline een groot aanbod aan keuzelessen waardoor de student tevens de kennis van de taal op andere vakgebieden verbetert.

Al sinds 1965 is EF Education koploper op het gebied van continue perfectionering van de snelste manier van het leren van een taal. Met 70 kantoren wereldwijd, studenten uit meer dan 100 landen en met 30 eigen Internationale Talenscholen is EF Education B.V. 's werelds grootste taleninstituut. Meer informatie over EF Education B.V. vindt op www.ef.com/nl of u kunt contact op nemen met het EF kantoor in Amsterdam, tel: 020-5745454 of e-mail info.nl@ef.com.

Efekta(TM) System, iLabs, LPods en Efekta(TM) Fluency Test en Progress Tracker zijn Trademarks van EF Education Ltd.