Gemeente Twenterand


Overvolle containers voor luierafval

Vanaf 1 september 2004 kunt u luiers en incontinentiemateriaal gescheiden inleveren bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en op het afvalbrengpunt.
Doordat de respons heel groot is moeten er op verschillende inzamelpunten containers bijgeplaatst of omgeruild worden voor grotere containers.
Het kan zijn dat u, door deze gewenningsperikelen, een overvolle container aantreft wanneer u een luierzak wilt deponeren. Wij verzoeken u alstublieft geen luierzakken naast de containers te plaatsen omdat dit allerlei problemen veroorzaakt. Door plaatsing van luierafval naast de containers wordt de inzameling bemoeilijkt en ontstaat er mogelijk overlast voor de omgeving. U kunt de luierzakken op een ander inzamelpunt waarschijnlijk wel inleveren. Wanneer er naast en in de omgeving van inzamelcontainers luierzakken worden aangetroffen, bestaat de kans dat de inzamelcontainer van deze locatie wordt verwijderd.
Verder zijn een aantal containers niet continu bereikbaar, zoals de container bij de peuterspeelzaal aan de Krijgerstraat 4. Hiervan kunt u 's avonds en in het weekend geen gebruik maken. Inzamelpunten voor het inleveren van luiers en incontinentiemateriaal (tijdens openingsuren):


· Peuterspeelzaal `t Schakeltje, Geerdijk 87, Vroomshoop;
· Peuterspeelzaal Waggel Waggel, Karel Doormanlaan 3, Vroomshoop;
· St. Kinderopvang Dol.fijn, Plantsoen 73, Vroomshoop;
· Stichting peuterspeelzalen en kinderopvang Den Ham-Vroomshoop, Linderflier 1 Vroomshoop;

· Peuterspeelzaal Duimelot, Broekmaten 4, Den Ham;
· Peuterspeelzaal en kinderopvang Triangel, Marijkestraat 10, Westerhaar;

· Peuterspeelzaal en kinderopvang Triangel, Westeinde 489, Vriezenveen;

· Peuterspeelzaal en kinderopvang Triangel, Krijgerstraat 4, Vriezenveen;

· St. Prot. Chr. Kinderdagverblijf Dukkie Linthorstlaan 14, Vriezenveen.

· Afvalbrengpunt van de gemeente aan de Aziëlaan 14, Vroomshoop.