Politie Limburg-Zuid

Echtpaar overvallen in woning

Sittard-Geleen 08-10-2004 - Op woensdag 06 oktober 2004 werd in Sittard een echtpaar in hun woning door drie mannen overvallen. De daders waren gewapend en namen geld en sierraden mee.

De 61-jarige man en zijn 54-jarige echtgenote werden in hun woning aan de Eisenhowerstraat in Sittard door drie onbekend gebleven mannen aan hun handen en voeten gebonden. De daders waren niet gemaskerd en hoe zij de woning binnen kwamen is niet bekend. Een van de mannen dreigde het echtpaar met een vuistvuurwapen, maar schoot daar niet mee.

De mannen namen geld en sierraden mee en verdwenen daarna spoorloos. De vrouw wist tijdens de overval uit haar woning te vluchten en bij de buren aan te bellen, die op hun beurt de politie waarschuwden. De politie trof de vrouw en haar man hevig geëmontioneerd in hun woning aan. Een direct uitgezette zoekactie naar de daders had geen resultaat. De overvallers namen geld en sierraden mee uit de woning van het echtpaar. De politie onderzoekt deze zaak en is in dat kader ook op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met de Politie Limburg Zuid 0900-8844 (lokaal tarief).