MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Familie Hazes vraagt om rust

persverklaring van melvin produkties

Sinds het overlijden van André wordt de familie Hazes geconfronteerd met een stortvloed aan acties en initiatieven. De familie voelt zich enerzijds erg gesteund hierdoor, maar anderzijds brengt het ook veel onrust en druk met zich mee. Daarom vraagt de familie iedereen om rust en terughoudendheid met dergelijke initiatieven.

Hazes-benefietavonden, Hazes-dekbedden, Hazes-mokken, Hazes-t-shirts: je kunt het zo gek niet bedenken of de familie wordt ervoor benaderd. Het gaat om goedbedoelde acties van fans, maar ook om commerciële initiatieven van bedrijven met winstoogmerk. De familie wil dan ook benadrukken dat het gebruik van de naam of afbeelding van André Hazes voor dergelijke acties niet is toegestaan.

Daarnaast is er veel te doen om het standbeeld van André. Iedereen is er al volop mee bezig: beeldhouwers vechten om de opdracht en iedereen speculeert al volop over de plek waar het moet komen te staan. En dat terwijl de stichting 'Standbeeld voor André' nog lang niet zover is. Het is een project voor de langere termijn. Na een periode van bezinning zullen de plannen in alle rust worden uitgewerkt.

Rachel Hazes: 'De ceremonie in de Amsterdam Arena was juist bedoeld om iedereen tegelijk de gelegenheid te bieden om op een waardige manier afscheid van André te nemen en daarna zoveel mogelijk rust te creëren. En het standbeeld is juist bedoeld om alle initiatieven te bundelen. Wij hopen dan ook dat iedereen het hierbij wil laten, zodat wij in alle rust onze eigen toekomst en koers kunnen bepalen.'


08 okt 04 14:58