Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


8 oktober 2004


Zutphen - Diefstal uit auto

Woensdag (6/10) werd ingebroken in een auto aan de Emmelaan. Er werd een ruit vernield. Weggenomen werd een mobiele telefoon. Een 46 jarige inwoner uit Zutphen heeft aangifte gedaan.


Warnsveld - Inbraak bij bedrijf

Bij een bedrijf aan de Lage Weide werd in de nacht van woensdag op donderdag (7/10) ingebroken. Men wist in het pand te komen door een raam te vernielen .Weggenomen werden twee TFT monitoren.


Zutphen - Geld weggenomen

In de nacht van woensdag op donderdag (7/10) werd bij een bedrijf aan de Hoveniersweg een onbekend geldbedrag weggenomen. Men kon het bedrijf binnenkomen doordat vermoedelijk het pand niet afgesloten was.


Zutphen - Winkeldiefstal

Bij een winkel aan de Polsbroek werd donderdag rond 17.15 een 49 jarige inwoonster uit Zutphen betrapt. Zij wilde cosmetische artikelen ter waarde van E 33,22 wegnemen zonder te betalen. Dit werd gezien door winkelpersoneel. Proces verbaal is opgemaakt.


Zutphen - Trilplaat weggenomen

In een onbewaakt ogenblik werd donderdagmiddag rond 14.00 uur vanaf een parkeerplaats op de Mozartstraat weggenomen. Een werknemer van een bestratingsbedrijf had de plaat daar neergezet. Toen hij na 5 minuten terugkwam was de trilplaat verdwenen.


Lochem - 14 bestuurders te hard

De politie heeft donderdag (7/10) bij een controle op de Ampsenseweg 14 bestuurders betrapt op te hard rijden. Van 610 bestuurders werd de snelheid gecontroleerd. Hier is 80 km toegestaan.


Zutphen - Geen gordel

Donderdag (7/10) bleken bij controle op de Graaf Ottosingel drie bestuurders geen autogordel te dragen. Zij kunnen een boete tegemoet zien. Verder werd bekeurd voor het niet hands free bellen, een kind voorin de auto onder de 12 jaar en het rijden zonder rijbewijs.
EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58



---- --