Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen 08-10-2004

Computer weggenomen
ASSEN - In de nacht van donderdag op vrijdag werd een computer en twee flatscreens weggenomen uit het gemeentehuis aan de Noordersingel. Er werd een raam ingegooid om toegang te verkrijgen. Een 39-jarige vrouw deed namens de gemeente aangifte, schadebedrag nog niet bekend.

Politie pakt zakkenrolster
HOOGEVEEN - Vrijdagmorgen werd een 48-jarige vrouw uit Hoogeveen aangehouden. Zij had even daarvoor in een supermarkt aan de Tamboerpassage de portemonnee gerold van een 77-jarige plaatsgenote. Zij bekende de diefstal en ook dat zij de afgelopen weken vaker een portemonnee had gestolen. Zij haalde steeds het geld er uit en gooide de portemonnees vervolgens weg. Haar slachtoffers waren steeds oudere dames. Het geld besteedde zij o.a. aan gokken.

Vernielingen aan auto
BOVENSMILDE - Vanmorgen ontdekte een 34-jarige vrouw aan de Bremstraat dat haar auto in de afgelopen nacht is beschadigd. Zij had haar auto laat in de avond aan de Bremstraat geparkeerd. Over de gehele lengte van de zijkant van de auto is een diepe kras betrokken, op de motorkap werd een hakenkruis gekerfd. Schadebedrag nog niet bekend.

Bert Peters verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandagmorgen 08.00 uur. Tel. 0592-361294 of 06-53 23 80 59.