Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


8 oktober 2004


Man en vrouw in woning overvallen


Een 44 jarige man en een 49 jarige vrouw zijn vrijdagochtend (8/10) rond 07.30 uur bij hun woning aan de Beulenkampersteeg door een drietal gewapende mannen overvallen. De vrouw en de man werden bedreigd met een vuurwapen en vastgebonden. Uit hun woning werd een geldbedrag ontvreemd. De drie overvallers zijn direct daarna met een onbekende auto van het erf weggereden. Kort na hun vertrek wisten de man en vrouw zich te bevrijden en de politie te bellen. De man raakte licht gewond en heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.
De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. De politie sluit niet uit dat de verdachten al op een vroeger tijdstip dan 07.30 uur met of zonder auto op de Beulenkampersteeg aanwezig zijn geweest. Misschien zelfs al eens op één of meer dagen voorafgaand aan de overval van deze vrijdagochtend, om de situatie ter plaatse te bekijken.
Passanten en getuigen die vrijdagochtend of op een eerdere ochtend op de Beulenkampersteeg of de directe omgeving iets opvallends hebben gezien, of informatie hebben, worden dringend gevraagd hierover contact op te nemen met de politie in Putten, via 0900-8844.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --