2e persbericht van vrijdag 8 oktober 2004

Eindhoven 08-10-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto-ambulance gestolen

Bij een bedrijf aan de Kersbergenstraat in Eindhoven is in de nacht van donderdag op vrijdag een autoambulance gestolen. Het betreft een gele Mitsubshi type Canter met het kenteken 52-BK-TN.

Eindhoven: Diefstal auto

In de nacht van donderdag op vrijdag is in de Korenwolfstraat een rode Opel Corsa met het kenteken 34-FB-GG gestolen.

Hapert: Na woninginbraak auto gestolen

Bij een woninginbraak aan De Pan in Hapert zijn drie mobiele telefoons, honderd euro, sleutels, een rijbewijs en een kentekenbewijs gestolen. De auto van de bewoner die voor het huis stond is ook weggenomen. Dat gebeurde donderdag tussen 02.00 en 07.00 uur. Een raam aan de achterkant van het huis is ingeslagen, waarna de woning is doorzocht.

Valkenswaard: Diefstal auto

In de nacht van donderdag op vrijdag is op het Bernardusdal in Valkenswaard een paarse Volkswagen Golf VR6 met het kenteken 33-JL-TX gestolen.

Valkenswaard: Reeks inbraken in woningen

In de nacht van donderdag op vrijdag is in Valkenswaard ingebroken in vijf woningen. Bij een een woning aan het Soevereinhof werd de achterdeur opengebroken. De dieven hebben twee bankpasjes , een rijbewijs en ruim driehonderd euro gestolen.

Dezelfde nacht werd ingebroken in een woning aan de Bergstraat. Daar werd een keukenraam opengebroken. Er is een laptop, een videocamera en geld gestolen. In een woning aan het Soevereinhof werd de achterdeur door dieven opengebroken. De bewoners missen een geldbedrag van ruim honderd euro.

Bij een woning aan het Florijnhof maakten dieven twee bankpasjes buit en een portemonnee met vijfentwintig euro. Dezelfde nacht nog werd er met de bankpasjes een paar honderd euro gepind. Bij een woning aan de Narcislaan werd de achterdeur opengebroken en gingen de inbrekers aan de haal met een portemonnee met daarin twee bankpasjes.

Valkenswaard: Gereedschap gestolen

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een in aanbouw zijnde winkel aan de Deken Frankenstraat. Een houten schot werd door de dieven verwijderd en ze hebben elektrisch gereedschap gestolen, onder meer een laser, een decoupeerzaag, een cirkelzaag en een schroefmachine.

Lieshout: Zestien bonnen bij verkeerscontrole

De politie heeft vrijdag tussen 7.45 en 9.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Provincialeweg in Lieshout. Er zijn twaalf bestuurders op de bon gezet omdat ze ter plaatse de gesloten verklaring negeerden. Vier bromfietsers kregen een bekeuring omdat hun voertuig was opgevoerd.