AVVV

Dag van de Verzorging op 8 oktober over leuk,mooi en goed werk

Waar is Nederland zonder verzorgenden?
Landelijke Dag van de Verzorging op 8 oktober over leuk, mooi en goed werk

Waar is Nederland zonder verzorgenden? Voor honderdduizenden ouderen, chronisch zieken en gehandicapten zijn verzorgenden, zorghulpen en helpenden goud waard. Nederland kan niet zonder verzorgenden! Om dat te benadrukken wordt op 8 oktober 2004 in Amersfoort de tiende editie van Dag van de Verzorging groots gevierd.

Op 8 oktober worden de verzorgenden van Nederland onthaald op een feestelijke én inhoudelijk leerzame dag. Initiatieven van verzorgenden, helpenden en studenten uit alle windstreken komen voor het voetlicht. Hoe overwinnen zij de problemen van alledag, zorgen zij dat hun werk leuk blijft en dat hun stem tot de directie doordringt? Ook ontvangen twee toppers in de verzorging op deze dag de TvV-vakprijs 'Verzorgenden van het jaar 2004'.

Schat aan informatie
Met deze editie van de Dag van de Verzorging ligt een schat aan informatie binnen handbereik. Het is een dag waarop verzorgenden wijzer worden en kennis en ervaring opdoen waarmee ze direct aan de slag kunnen. Ook het belang van het vak komt aan de orde, net als de winst van samenwerking in de regio en de behoefte aan voortrekkers in de verzorging. De Dag van de Verzorging 2004 wordt feestelijk afgesloten met een lied voor verzorgenden, met dank aan de VARA.

Informatie en aanmelding
De Dag van de Verzorging is bestemd voor alle (kraam-)verzorgenden, helpenden en zorghulpen. Deze dag vindt plaats op vrijdag 8 oktober 2004 van 9.30 tot 17.00 uur in Theater De Flint in Amersfoort. De toegangsprijs bedraagt E 25,- inclusief koffie/thee, een lunch, een congresmap en een congresbundel met lezingen. Aanmelden kan tot 1 oktober 2004. Voor meer informatie of een aanmeldingsformulier kun je contact opnemen met Elsevier Gezondheidszorg via T. (0346) 577 322, via e-mail egz-evenementen@reedbusiness.nl of via de website www.elseviergezondheidszorg.nl. Of kijk op
www.avvv.nl/dagvandeverzorging.

Organisatie
De Dag van de Verzorging wordt georganiseerd door de Algemene Vereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden (AVVV) in samenwerking met het Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV), SVOZ opleidingen in de zorg en Elsevier Gezondheidszorg.

Over de AVVV
De Algemene Vereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden is het aanspreekpunt en platform voor de beroepsinhoud van de 400.000 verzorgenden en verpleegkundigen in Nederland. Daarnaast fungeert de AVVV als spreekbuis van de beroepsgroepen. Met meer dan 50 aangesloten beroepsorganisaties mag de AVVV zich dé koepel van verzorgenden en verpleegkundigen noemen. Sinds november 2000 is de AVVV de vaste gesprekspartner van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, waar het de beroepsinhoud van verzorgenden en verpleegkundigen betreft.Zie ook: www.avvv.nl