Gemeente Hengelo

Nationale Brandpreventieweek 8 - 16 oktober 2004

Brandweer bezoekt (op verzoek) clubhuizen en verenigingsgebouwen

In de week van 8 tot en met 16 oktober is het weer Nationale Brandpreventieweek. Een week die dit jaar landelijk in het teken staat van "Brandveiligheid, een gezamenlijke onderneming". Ter gelegenheid hiervan kunnen alle niet-commerciële openbare gelegenheden in Hengelo zich aanmelden voor een bezoek van de brandweer tijdens de brandpreventieweek.

Brandweer Hengelo heeft openbare gelegenheden, zoals scoutinggebouwen, sportclubs, sporthallen en buurtcentra in Hengelo een brief gestuurd. In de brief wordt uitgelegd hoe ze zich kunnen aanmelden voor de brandpreventieweek. Hierbij kunnen zij kiezen uit een voorlichtingsavond door de brandweer voor leden/bezoekers van clubs en verenigingen, een excursie in eigen pand onder leiding van de brandweer of het ontvangen van alleen een cd-rom met daarop allerlei informatie met betrekking tot brandveiligheid. De brandweer hoopt dat zoveel mogelijk openbare gelegenheden aan deze oproep gehoor zullen geven.

Voor basisscholen stelt de brandweer dit jaar een cd-rom beschikbaar. Deze cd-rom geeft kinderen spelenderwijs informatie over brandveiligheid. Basisscholen kunnen de cd-rom kosteloos opvragen bij Brandweer Hengelo.

Geen gerelateerde pagina's