MANAGEMENTMEDIA B.V.

SnowLife: nieuw lifestyle-wintersportmagazine

SnowLife: nieuw lifestyle-wintersportmagazine

SnowLife is de titel van een nieuwe, complete wintersportuitgave met praktische informatie voor de actieve wintersporter. Het 300 pagina's tellende lifestyle-magazine richt zich op zowel beginnende als ervaren skiërs, wandelaars, snowboarders en langlaufers. Naast informatie over wintersportgebieden in Europa en daarbuiten, de nieuwste materialen en technieken, is er ook volop aandacht voor mode, trends en après-ski. Alles afgestemd op de betreffende lezersgroep. Gezinnen met kinderen zoeken immers andere informatie dan stellen of groepen vrienden. Wintersporten is uitgegroeid tot een lifestyle en SnowLife geeft antwoord op vragen als 'waar moet ik heen en wat heb ik daarvoor nodig?' Prachtige portfolio's versterken tenslotte het allesoverheersende sneeuwgevoel in deze nieuwe glossy uitgave.

SnowLife wordt op de markt gebracht door de makers van Ski Magazine en Snowboard Magazine. Het blad ligt vanaf vrijdag 8 oktober a.s. in de winkels en kost 7,- euro.

Noten voor de redactie:

Voor meer informatie over SnowLife kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur van Ski Magazine, Bert Romani. ManagementMedia B.V., tel. 035-6232756.

Een foto van Snowlife is (rechtenvrij) beschikbaar via ANP fotonet en de digitale beeldbank van het ANP.


06 okt 04 09:00