Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NOORDZEE 100.7 FM LIVE VANUIT HONG KONG MET GORDON EN WINSTON

Hilversum, 7 oktober 2004 - Van vrijdag 8 tot en met dinsdag 12 oktober is Noordzee 100.7 FM volop vertegenwoordigd in Hong Kong. Gordon en Winston Gerschtanowitz zullen, live vanuit Hong Kong, hun programma's presenteren en verslag doen van de Princess Model of the World Contest.

Zowel 'Goedemorgen Gordon!' als 'Winstons Wondere Wereld' zal geheel in het teken staan van de 2e Princess Model of the World Contest in de voormalige Engelse kolonie. Gordon is iedere werkdag te horen tussen 06.00 en 10.00 uur. Winston hoor je in het weekeinde tussen 13.00 en 16.00 uur. Vanuit Hong Kong worden er speciale gasten, aangepaste spelletjes, opvallende feiten en een keur aan BN-ers gepresenteerd.

Volgens Erik de Zwart, directeur van Talpa Radio Nederland, ligt dit evenement in het verlengde van het music & entertainment format van Noordzee 100.7 FM. "Het spreekt eigenlijk voor zich dat wij aanwezig zijn in Hong Kong en verslag doen van de Princess Model of the World Contest. Het is entertainment in optima forma. Op zender kunnen we uitgebreid verslag doen van dit evenement. Naast Gordon en Winston zijn er namelijk ook een aantal experts van Noordzee FM in Hong Kong, zoals Wilma Nanninga en Guido den Aantrekker", aldus De Zwart.

De evenementen rond de modellenwedstrijd vinden plaats van 6 tot en met 12 oktober 2004, met de Model of the World finale als flitsend hoogtepunt op maandag 11 oktober.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime elk uur van de dag en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,