STICHTING GIVING BACK

Fondsenwerving voor Giving Back bij ACN conferentie

FONDSENWERVING VOOR GIVING BACK BIJ INTERNATIONALE CONFERENTIE VAN ACN

EUROPE

AMSTERDAM, 7 OKTOBER 2004 - Tijdens het Internationale Trainingsevenement van ACN Europe dat van 8 tot en met 10 oktober wordt gehouden in de Amsterdam Arena biedt zij de Stichting Giving Back de gelegenheid te collecteren voor middelbare scholieren van wie de carrièreperspectieven achterblijven. Door het totaal opgehaalde bedrag te verdubbelen profileert ACN zich als een bedrijf dat zich bewust is van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Op 8, 9 en 10 oktober collecteren dertig vrijwilligers voor Giving Back onder de deelnemers aan de conferentie. In de Amsterdam Arena worden duizenden conferentiegangers verwacht uit 15 Europese landen. Een cheque zal officieel worden aangeboden aan Charles Ruffolo, de oprichter en voorzitter van de Stichting Giving Back.

Onder het motto One World One Vision biedt ACN voordelige tarieven voor vaste en mobiele telefonie, internet, gas en elektriciteit aan consumenten en kleine bedrijven in Europa, Noord Amerika en het Verre Oosten. In Nederland biedt het bedrijf momenteel zeer concurrerende diensten in de vaste telefonie.

Jeff Swenson, de managing director van ACN, zegt over de conferentie: 'Ieder jaar organiseren we verschillende internationale trainingsevenementen in steden verspreid over de gehele wereld. Voor elk evenement kiezen we een lokale organisatie voor een donatie. Tijdens deze evenementen halen we geld op bij duizenden vrijgevige onafhankelijke vertegenwoordigers en medewerkers, om zo deze organisatie financieel te steunen.'

Giving Back biedt geselecteerde middelbare scholieren, die veelal een allochtone achtergrond hebben, individuele mentors in combinatie met een groepsprogramma. Dit stelt hen in staat door het opdoen van extra kennis en ervaring hun carrièreperspectieven te verbeteren. De Stichting was recent nog in het nieuws toen voormalig President Bill Clinton van de VS in juli jl. de opbrengst van een bijeenkomst in het Amsterdamse Amstel Hotel overhandigde aan Giving Back.

Noot voor de redactie,