Ingezonden persbericht

Elly en Rikkert in Nieuwerkerk aan den IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL, 20040905 -- Op zaterdag 9 oktober a.s geven Elly en Rikkert twee concerten in het Ontmoetingscentrum aan de Bospolderstraat 10 te Nieuwerkerk a/d IJssel. Het middagconcert is een speciale voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. 'S-avonds is een voorstelling voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.


Elly Nieman en Rikkert Zuiderveld zijn al zo'n 35 jaar actief als liedjesschrijver en zangers. Oorspronkelijk zijn ze los van elkaar begonnen. (Elly met haar sprookjesachtige en Rikkert met zijn cabareteske liedjes). Sinds hun huwelijk vormen zij een duo.
Elly en Rikkert begeleiden zichzelf op gitaar, bouzouki, mandoline en andere instrumenten. Vaste muzikanten zijn Jan Borger op synthesizer en accordeon en Dick Le Mair op percussie instrumenten.
Elly en Rikkert zingen voor kinderen en volwassenen. Verder schrijven en vertalen zij ook voor andere artiesten en zijn ze te zien in het TV programma 'De Ark van Stekeltje'.
In de loop van de jaren zijn er zo'n 35 albums uitgebracht. De meest recente zijn de kinder-cd 'Spiksplinternieuw'en de volwassen -cd 'Reisverhalen'.

De toegangsprijs voor het middagconcert bedraagt ¤ 4,00 per persoon en voor het avondconcert ¤ 6,00 per persoon. Aanvangstijd middagconcert is om 14.30 uur en de zaal gaat om 14.00 uur open. Het avondconcert begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open.

Adressen: kaartverkoop: Hubo Boele Doe het zelf, Kerklaan 3
(Nieuwerkerk ad IJssel) Groen Schoenen, winkelcentrum Reigerhof
Van de Linde slaapcomfort, winkelcentrum Dorrestein
Teun van den Berg, Dorpsstraat 53
Telefonisch reserveren: A. Schep 0180-326697, 06-14641595 of per e-mail: schep@frg.eur.nl




Ingezonden persbericht