Gemeente Den Haag

september 2004
Informatiecentrum Beatrixkwartier op 6 en 9 oktober geopend voor publiek (30 september)

Op woensdag 6 oktober a.s. van 12.00 - 15.00 uur is het informatiecentrum aan de Beatrixlaan 5a geopend voor belangstellenden. Het thema is 'RandstadRail in het Beatrixkwartier'. Elke eerste woensdag van de maand is het informatiecentrum geopend. Zaterdag 9 oktober is er een open dag in het Beatrixkwartier.

Het Beatrixkwartier, gelegen tussen de Utrechtsebaan, Bezuidenhout-Midden, Juliana van Stolberglaan en de spoorbaan, wordt ontwikkeld door de gemeente Den Haag en zes marktpartijen in een unieke publiek-private samenwerking. Tijdens de maandelijkse openstelling bemant steeds een andere partij het informatiecentrum.

RandstadRail
Dit keer zijn medewerkers van de projectorganisatie RandstadRail aanwezig. Zij geven uitleg over de werkzaamheden voor de verplaatsing van de halte Ternoot en de aanleg van de netkous op de Beatrixlaan. Daarnaast kunnen belangstellen met vragen over de andere projecten in het Beatrixkwartier terecht.

Open dag 9 oktober
Ook is het informatiecentrum zaterdag 9 oktober geopend voor het publiek. Dan vindt de tweejaarlijkse open dag in het Beatrixkwartier plaats. Vanuit het informatiecentrum worden diverse rondleidingen georganiseerd tussen 10.00 en 15.00 uur. Er zijn nog plaatsen vrij. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 7 oktober aanmelden bij het Bezoekerscentrum Stedelijke Ontwikkeling, telefoon 070- 353 3735.

Voor meer informatie over het Beatrixkwartier kunnen geĂŻnteresseerden op www.beatrixkwartier.info kijken.