Ingezonden persbericht


Workshops Studium Generale

LAN-workshop

Zaterdag 9 oktober, 13.30-16.30 uur, Zuidplantsoen 4

door Paul Bouckaert, Jorn van der Ent en Hanne Marckmann

Kosten:¬ 10,- (studenten/aio s), ¬ 15,- (overigen)

LAN-parties zijn een belangrijk onderdeel van de Nederlandse (en internationale) gamecultuur. De workshop wil studenten bekend maken met het fenomeen zelf en met het belang van het fenomeen voor de gamer en de gamecultuur. Waarom gaan gamers naar LAN-parties en wat doen ze daar? Op wat voor manieren communiceren gamers met elkaar? Wat is het belang van deze (vaak online) communicatie en de sociale contacten voor de gamer? Vragen waarop Paul, Jorn en Hanne antwoord proberen te geven, waarna de deelnemers aan de workshop op een LAN-netwerk met elkaar de strijd aangaan. Deze workshop maakt deel uit van de Games-dag.

Paul Bouckaert en Jorn van der Ent zijn beiden master-studenten in de Nieuwe Media en de Digitale Cultuur (Universiteit Utrecht) Hanne Marckmann is afgestudeerd in diezelfde richting en momenteel werkzaam in het gameonderwijs en de reclamesector.

Inschrijving workshops: stuur ten minste tien werkdagen voor het begin van de workshop of training een e-mail naar workshopsg@tbm.tudelft.nl onder vermelding van de naam van de workshop. Hierop ontvang je per mail nadere instructies voor je definitieve inschrijving.

Informatie: Studium Generale, Jaffalaan 5, 2628 BX Delft

Telefoon: 015-2785235, studiumgenerale@tbm.tudelft.nl

www.sg.tudelft.nl