Gemeente Krimpen aan den IJssel


Purper BV presenteert: revue?! in De Tuyter

Zaterdagavond 9 oktober a.s. om 20.15 uur presenteert Purper BV het nieuwe cabaretprogramma Revue?! in try out uitvoering in het Ontmoetingscentrum "De Tuyter" in Krimpen aan den IJssel. Een cabaretprogramma in revuestijl. Glitter en glamour met een rafelig randje zogezegd. Eigentijds, soms bijna uitgelaten vrolijk, maar ook bijtend en scherp, met in de hoofdrollen Frans Mulder en Nelly Frijda.

Een verrassende combinatie, vinden wij. Verrassend omdat Nelly Frijda, na al haar toneel en filmrollen, in Revue?! terugkeert naar het cabaret waarbij zij ooit als jong actrice, in het gezelschap van Wim Kan debuteerde.

Bijgestaan door de jonge en talentvolle Hilke Bierman en Ara Helici zullen Frijda en Mulder het genre revue op geheel eigen wijze spetterend doen herleven. Een nieuw cabaretprogramma, als inspeelvoorstelling, van de bovenste plank in De Tuyter.

U kunt uw kaarten online bestellen of reserveren bij De Tuyter tel. 0180- 519931 of 0180-540724. Vanaf 1 ½ uur voor de voorstelling liggen uw gereserveerde kaarten klaar bij de kassa van De Tuyter tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervalt de reservering. Met een Tuyterabonnement krijgt u bij 5 voorstellingen of meer per abonnement 10 % korting op de totale prijs.
Uw avondje uit wordt nog completer als u gebruik maakt van het aanbod van Brasserie 'De Open Haard'. Op vertoon van uw abonnement krijgt u 10 % korting op uw dinerkosten op de avond van de abonnementsvoorstelling.

Krimpen aan den IJssel