TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-10-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 9 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

VEEL BEKENDE NAMEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 9 oktober ontvangt Hadassah de Boer in TROS MUZIEKCAFÉ grote namen uit de muziekwereld.

Helmut Lotti heeft een nieuw album opgenomen en dit keer is hij voor het thema Rusland gegaan. Als een heuse 007 heeft Helmut gespeurd naar wat Rusland op muzikaal vlak te bieden heeft. Op zijn nieuwe album hoor je hem dan ook onder meer het Russische volkslied en 'Moscow Nights' vertolken. In TROS MUZIEKCAFÉ een voorproefje. 's Avonds zendt de TROS op Nederland 2 om 20.00 uur 'Helmut Lotti - Muzikale reis door Rusland' uit. Voor de liefhebbers genoeg Helmut Lotti dus op zaterdag 9 oktober.

Veldhuis en Kemper - de reclamemannen die het theater ingingen en tot hun schrik een grote hit scoorden met 'Ik wou dat ik jou was' - hebben de smaak inmiddels helemaal te pakken. Hun laatste single 'Kaartenhuis (als het gaat waaien)' brengen ze zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ ten gehore en daarnaast vertellen ze iets over hun nieuwe theaterprogramma.

Ook van Nederlandse bodem is Sarah Fairfield. Ze heeft net een debuutalbum uit met daarop liedjes over de zoektocht naar de liefde en over de dood. Muzikaal beweegt ze zich tussen pop en jazz. Prima muziek voor de zaterdagmiddag en in TROS MUZIEKCAFÉ laat Sarah dat ook horen.

Melanie Horsnell is een singer-songwriter van 'Down Under'. Zonder moeite brengt ze haar liedjes als mooie verhalen. In Australië behoort deze dame tot de top van de 'nu-folk'-beweging. Naast haar liedjes wordt ook haar stemgeluid geroemd en zaterdag laat ze horen waarom.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.




TROS