Ingezonden persbericht


Zaterdag 9 oktober

LIBERALE JONGERENDAG:

KENNISMAKEN MET POLITIEK EN POLITICI

Op zaterdag 9 oktober aanstaande wordt in Haarlem de jaarlijkse Liberale Jongerendag gehouden. Bekende VVD politici, zoals onder andere Gerrit Zalm, Rita Verdonk en Mark Rutte debatteren met prominente niet-VVD'ers over actuele onderwerpen zoals integratie, veiligheid, financiën en huisvesting.

De Liberale Jongerendag is dé mogelijkheid voor jongeren om kennis te maken met politiek én politici. Tijdens deze spectaculaire dag in Haarlem kunnen zij zich mengen in kleurrijke debatten met bekende sprekers. Burgemeester Pop van Haarlem verricht de opening, waarna de discussie kan beginnen. De liberalen gaan in debat met vertegenwoordigers van partijen als GroenLinks en LPF en van organisaties als BNN en InHolland.

De Liberale Jongerendag is bedoeld voor alle jongeren die kennis willen maken met politiek en/of politici. Zowel leden als niet-leden van politieke partijen of organisaties kunnen aan deze dag meedoen. De toegang is gratis.

De Liberale Jongerendag 2004 vindt plaats in het Carlton Square Hotel, Baan 7, te Haarlem. De dag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.liberalejongerendag.nl.