Gemeente Twenterand


Officiële huldiging Gert Bolmer

Zaterdag 9 oktober aanstaande wordt Gert Bolmer door burgemeester Koetje en wethouder Visser van Sportzaken officieel gehuldigd. Ponyclub en Menvereniging De Bosruiters Vroomshoop/Den Ham, de Hammer Ondernemers Club en de gemeente Twenterand hebben gezamenlijk het initiatief voor de huldiging genomen ter ere van de twee behaalde bronzen medailles tijdens de Paralympische Spelen te Athene.

Gert wordt zaterdag 9 oktober aanstaande om circa 14.00 uur door de Bosruiters van huis opgehaald voor een ronde per koets door het dorp Den Ham. De route is als volgt uitgestippeld: Geerdijk, Esweg, Magelerweg, Kosterskamp, Broekmaten, Magelerweg, Ganzemars, 't Sumpel, Henry Dunantstraat, Heemsteres, Roggestraat, Voorstraat, De Brink, Grotestraat, Smitstraat, Dorpsstraat, Slingerweg, Molenstraat, Dorpsstraat, Daarleseweg, Flierdijk. De rit eindigt bij de manege van De Bosruiters om circa 15.45 uur. Hier start om 16.00 uur een officieel gedeelte, waar Gert door een aantal mensen wordt toegesproken. Aansluitend wordt er nog een hapje en een drankje geserveerd.

Tijdens de Paralympische Spelen te Athene heeft Gert Bolmer twee bronzen medailles behaald. Zowel in de landenwedstrijd dressuur als in de Paralympische Kür heeft hij twee keer de derde plaats weten te bemachtigen.