Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie


KNAU Loopsportdag 2004

zaterdag 9 oktober 2004 te Ookmeer Amsterdam


Op zaterdag 9 oktober 2004 wordt voor de negende maal de KNAU Loopsportdag gehouden. Op deze jaarlijkse ontmoetingsdag worden ontwikkelingen binnen de loopsport uitgedragen met het motto: 'gezond en veilig lopen bij de atletiekvereniging'.
Dit jaar vindt de dag voor het eerst plaats in Amsterdam, bij de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, de Atletiekbaan Ookmeer en het clubhuis AAC, met als centraal punt de daarnaast gelegen gemeentelijke Sport- en Atletiekhal Ookmeer.

De KNAU Loopsportdag is bestemd voor iedereen die bij de ondersteuning van de loopsport betrokken is, zoals looptrainers, recreatie-begeleiders, sportmedische verzorgers, sponsoren en pers. De KNAU Loopsportdag is een ideale gelegenheid om actuele informatie over loopsportgerichte activiteiten te verkrijgen. Zo zal het nieuwe KNAU Loopsportplan door bestuurslid Henk Stevens bij zijn welkomstwoord worden uitgedragen.

Menu


* Dagprogramma

* Presentaties voor iedereen

* Keuzeprogramma

* Gezond en Veilig lopen prijs

* Inschrijven en kosten

* Inschrijfformulier Loopsportdag (als pdf)

foto: Bastiaan Heus

Presentaties en workshops
Net als voorgaande jaren wordt er weer een breed scala aan loopsportgerichte onderwerpen gepresenteerd. Extra aandacht krijgen de loopsportactiviteiten die binnen de atletiekverenigingen (kunnen) worden gepresenteerd. De 45 presentaties en workshops worden verzorgd door een groot aantal gerenommeerde presentatoren.

Loopsportmarkt en Fittest & Gezondheidstest centrum Wederom wordt er een loopsportmarkt gehouden waar sponsors, aanverwante organisaties en bedrijven hun activiteiten en producten demonstreren en aanbieden. Naast de KNAU Fittesten kunt u dit jaar ervaring op doen met diverse fittesten en gezondheidstesten, onder meer testen met Polar hartslagmeters, de Fitkit van PGB, de Omega-Wave en Healthmanager van Nemesis BV etc.

'Gezond en veilig lopen' prijs
Net als voorgaande jaren zal de 'Gezond en veilig lopen' prijs worden uitgereikt. Deze prijs, een cheque t.w.v. 500, is bedoeld voor verenigingen, organisaties of personen die zich in de periode oktober
2003 tot oktober 2004 onderscheiden hebben op het gebied van de Loopsport. De criteria voor deze prijs zijn op een aparte flyer aan de KNAU-verenigingen gestuurd en zijn te vinden in diverse KNAU-nieuwsbrieven op www.knau.nl. De prijs is dit jaar beschikbaar gesteld door het 'Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum'.

Inschrijven vóór 22 september 2004
In deze brochure vindt u meer informatie over de inhoud van het programma. Het programma bevat twee blokken, met in ieder blok de mogelijkheid om te kiezen uit 21 onderdelen! Voor KNAU-verenigingen is er een speciale korting indien er met drie of meer (kader)leden wordt ingeschreven!

De KNAU Loopsportdag is inmiddels uitgegroeid tot de ontmoetingsdag van de KNAU voor iedereen die bij de ondersteuning van de loopsport betrokken is. Wij hopen ook u 9 oktober a.s. te ontmoeten!

Bob Boverman
coördinator loopsport

Loopsportsupporters:

Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

adidas

AA-Drink

OAD Sportreizen

The turbocharger for your lungs

FitKit

www.pgb.net

Advanced Human Technologies

Loopservice.nl

Aart Stigters sport- en gezondheidscentrum

safety products, www.tomlee.nl

Elmakes

World Runners

Compeed

www.run2day.com

Pavitra www.vitaminepaza.nl

Fortis Marathon Runs

Kangoo Jumps

Nederlandse Hartstichting

Home