TROS


Televisie
OPGELICHT
Uitzending zaterdag 9 oktober
Nederland 2 - 21.35 uur

OPGELICHT ONTMASKERT ONECHT FAMILIELID MAMMOET

OPGELICHT ontmaskert zaterdag 9 oktober onecht familielid van onderneming Mammoet / Van Seumeren. Ze beweerde steenrijk te zijn. Ze had als telg van de bekende familie Van Seumeren een miljoenenerfenis gekregen. Haar naam: Nancy van Seumeren.

Uit onderzoek van het programma OPGELICHT blijkt dat deze zogenaamde Nancy van Seumeren geen enkele bloedband heeft met de familie van het bergings- en transportbedrijf Mammoet / Van Seumeren. Dit bedrijf kreeg internationale bekendheid onder meer door de berging van de Russische onderzeeër Koersk in de Barentszee.

In OPGELICHT vertellen vrienden van Nancy hoe ze haar rijkdom met hen wilde delen. Maar Nancy is nooit van plan geweest om ook maar een cent uit te geven. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om koopcontracten van kostbare huizen en auto's te laten ondertekenen door haar vrienden. Zij zitten nu nog steeds met de schulden. Nancy (van Seumeren) heet Nancy van R. en ze komt uit Dordrecht. OPGELICHT zoekt Nancy op en confronteert haar met haar daden.

OPGELICHT wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg.

Zie ook www.opgelicht.nl

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-10-2004